Teknik Direktörümüz Sinan Kaloğlu, Pendikspor karşılaşması ardından açıklamalarda bulundu.
“Öncelikle çok üzgünüz. Hem geçen hafta hem bu hafta sahada verdiğimiz mücadelenin karşılığını alamadık. Bu maçın çok zor geçeceğini biliyorduk. Çalışmalarımızı bu yönde yaptık. Futbolcularım ne söylediysem harfiyen yerine getirdiler. Her birisi büyük emek verdi. Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum.

Kamp döneminde de söylediğim gibi sabırlı olmamız gerekiyor. Özellikle genç oyuncularımız, kariyerlerinde ilk defa bu platformlarda oynuyor, bu heyecana ortak oluyorlar. Gençlerimiz ve aramıza sonradan katılan tecrübeli oyuncularımızın tam anlamıyla hazır olmasıyla birlikte daha dirençli bir Altay sahada izleteceğiz. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Bazı oyuncularımızın hazır olması daha kısa sürerken bazı oyuncularımızın tam olarak performansını sahaya yansıtması süre alıyor. İlk haftalar her zaman zordur.

Rakibimizi ikinci bölgeye sıkıştırarak hızlı oyuncularımızla pozisyon bulmayı hedefledik. Çok net 2-3 pozisyon yakaladık. Golü bulabilirdik, skor avantajını elimize alabilirdik, daha farklı bir sonuçla karşı karşıya kalabilirdik. Savunma bloğunu iyi kurduk fakat maalesef topu kaptığımızda paslı hızlı geçiş oyununu yapamadık. Yine de beklediğimiz gibi net pozisyonlarda bulduk ama skora çeviremedik. Marco gibi oyuncular geçen hafta aramıza katıldı bu tip oyuncuları hazır hale getirmek için zamana ihtiyacımız var.

Hakemler hakkında konuşmayı sevmiyorum. Ancak burada bir emek veriliyor. Karşılaşmanın sonuna eklenen uzatmayı anlayamadık. Ancak uzatma dakikaları bitmiş olmasına rağmen karşılaşma bitmedi ve ne yazık ki emeklerimize yazık edildi.

Bu maçı arkamızda bırakarak haftaya evimizde oynayacağımız. Keçiörengücü maçına odaklanmalıyız. Lig uzun maraton, bu tarz sonuçlarda olacaktır. Önemli olan ligin sonunda ligi nerede bitirdiğimizdir. Bizleri deplasmanda yalnız bırakmayıp 90 dakika destek olan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum.”